=

Τελευταία νέα

ΦΟΡΗΤΌΣ ΣΑΡΩΤΉΣ ΧΕΙΡΌΣ ION COPYCAT

Σήμερα βρήκα κάτι χρήσιμο και ωραίο ..Παρακάτω δίνετε η περιγραφή

Η ψηφιοποίηση φωτογραφιών και εγγράφων ήταν πάντα μια βαρετή και χρονοβόρα διαδικασία που απαιτούσε πάντα την χρήση ογκώδους εξοπλισμού (σαρωτές, εκτυπωτές).
Μπαίνοντας όμως στην ψηφιακή εποχή όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές άρχισαν να συρρικνώνονται και να γίνονται πιο βολικές στην χρήση. Έτσι έγινε και με τον φορητό σαρωτή χειρός COPYCAT της ΙΟΝ ο όποιος ψηφιοποιεί τα αρχεία σας σε χρόνο ρεκόρ.
Ο σαρωτής ΙΟΝ Copycat είναι απόγονος των τεράστιων μηχανημάτων σάρωσης, όμως έχει αρκετά μικρότερο μέγεθος (διαστάσεις 2.5 x 25.5 x 2.8εκ.) και λειτουργεί με δύο μπαταρίες ΑΑ (περιλαμβάνονται στην συσκευασία), ώστε να είναι πλήρως φορητός και να μπορείτε να τον έχετε πάντα μαζί σας. Οι μπαταρίες που διαθέτει του επιτρέπουν να σαρώσει έως και 200 σελίδες ενώ η ταχύτητα σάρωσης είναι μόλις 2-3 δευτερόλεπτα.
Η ευφυής αυτή συσκευή, σας επιτρέπει να σκανάρετε οποιοδήποτε έγγραφο, κείμενο ή φωτογραφία επιθυμείτε να ψηφιοποιήσετε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το μον που πρέπει να κάνετε είναι να σαρώσετε με το CopyCat την σελίδα που θέλετε να ψηφιοποιήσετε. Η συσκευή θα αποθηκεύσει την σκαναρισμένη επιφάνεια ως φωτογραφία JPEG υψηλής ανάλυσης στην κάρτα SD (δεν περιλαμβάνεται στην συσκευασία), επιτρέποντας σας να την μεταφέρετε στον Η/Υ σας με το πάτημα ενός κουμπιού.
Ο σαρωτής ΙΟΝ CopyCat έχει την δυνατότητα να αποθηκεύσει περισσότερες από 30000 σελίδες στα 600DPi (με κάρτα SD χωρητικότητας 32GB). Επίσης διατίθεται μαζί με το λογισμικό OCR (το λογισμικό OCR είναι συμβατό μόνο με Η/Υ που χρησιμοποιούν Windows) το οποίο θα σας επιτρέψει να μετατρέψετε τις σκαναρισμένες φωτογραφίες JPEG με κείμενο σε απλό, επεξεργάσιμο κείμενο το οποίο θα μπορείτε να τροποποιήσετε μέσω του Microsoft Word, του Microsoft Excel κ.α.
Φανταστείτε λοιπόν πόσες διαφορετικές εφαρμογές μπορεί να έχει το CopyCat στην καθημερινή μας ζωή: Μπορείτε να αποθηκεύσετε επί τόπου ένα ενδιαφέρον άρθρο που θα δείτε σε μια εφημερίδα, μπορείτε να αντιγράψετε τις σημειώσεις από κάποιον συμμαθητή/συμφοιτητή σας, μπορείτε να ψηφιοποιήσετε και να σώσετε μια τυπωμένη φωτογραφία, μπορείτε ακόμα και να αντιγράψετε σε ψηφιακή μορφή τις σελίδες ενός περιοδικού και να το διαβάσετε αργότερα ή να το δείξετε στους φίλους σας.
Προσοχή: Η συσκευή Ion CopyCat είναι συμβατή με Η/Υ Windows και με Apple MAC. Το λογισμικό OCR είναι συμβατό μόνο με Η/Υ που χρησιμοποιούν Windows.

Χαρακτηριστικά:
- Φορητός σαρωτής χειρός για βιβλία, φωτογραφίες, άρθρα και άλλα έγγραφα
- Υψηλής ανάλυσης έγχρωμες σαρώσεις στα 600 DPI
- Έγχρωμες & ασπρόμαυρες σαρώσεις ολόκληρης σελίδας σε 2-3 δευτερόλεπτα
- Αποθήκευση σάρωσης σε αρχείο JPEG στην μνήμη της κάρτας SD και μεταφορά των αρχείων σε Η/Υ μέσω θύρας USB
- Realtime distortion compensation και capture-optimizing feedback για καλύτερες σαρώσεις
- Λειτουργεί με 2 μπαταριές AA που επιτρέπουν την σάρωση περισσότερων από 200 σελίδων
Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
- Ανάλυση: 600x600, 300x300 DPI
- Λειτουργίες: Έγχρωμη 600 DPI, Έγχρωμη 300 DPI, Ασπρόμαυρη 600 DPI, Ασπρόμαυρη 300 DPI
- Τύπος Αρχείων: JPEG
- Μεγίστη Επιφάνεια Σάρωσης (Πλάτος x Μήκος): 8.27" x 50" (300 DPI) / 8.27" x 25" (600 DPI)
- Ισορροπία λευκού: Αυτόματο
- Οθόνη: LCD
- Απαιτείται Micro SD Card: Δεν περιλαμβάνεται
- USB: USB 2.0
- Συμβατό με: Windows 7, XP SP2, Vista, Mac OS X 10.4+

Πηγή κειμένου: http://e-gadgets.gr/product.asp?catid=1194
Tιμή: 99,00€ στο http://e-gadgets.gr/product.asp?catid=1194

Pcnethood Designed by TotalDesign Copyright © 2015

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.