=

Τελευταία νέα

Greek Android Apps.gr :Όλες οι Ελληνικές εφαρμογές για Android εδώ!




Ακριβώς 8 μήνες πριν, είχαμε μαζευτεί μία ομάδα ανθρώπων και θέλαμε να βρούμε όλες τις Ελληνικές εφαρμογές για Android που είχαν δημιουργηθεί και σκεφτήκαμε πως, κάνοντας μία αναζήτηση στοInternet, κάποιος θα είχε την ιδέα να τις μαζέψει. Η αναζήτηση δεν απέδωσε και έτσι αρχίσαμε να ψάχνουμε με τα Android κινητά μας. Η πρώτη σκέψη να χρησιμοποιήσουμε την λέξη «greek» πάλι δεν απέδωσε, καθώς πολλές εφαρμογές από έλληνες developers δεν ήταν απαραίτητο να είναι… ελληνικές. Με πολλή χαρά λοιπόν είδαμε το project Greek Android Apps , μία προσπάθεια που ξεκινάει το Android Greece, η Ελληνική κοινότητα Android και βρίσκεται ακόμα σε beta.


Ο στόχος είναι διττός, σύμφωνα με όσα μας είπε ο Κωνσταντίνος Πολυχρόνης: πρώτα απ’ όλα να μαζευτούν όλες οι ελληνικές εφαρμογές με την συμβολή χρηστών και developers, και στην επόμενη φάση του site να κατηγοριοποιηθούν και οι επισκέπτες να έχουν την δυνατότητα να κάνουν σχόλια, να βαθμολογούν τις εφαρμογές αλλά και να ψηφίζουν σε ποια κατηγορία ανήκει η κάθε μία. Οι δε παρουσιάσεις των εφαρμογών θα είναι αναλυτικές, με περιγραφές. Φανταζόμαστε κάτι σαν ένα Greek Android Market :) 

O δεύτερος στόχος είναι να αναπτυχθεί μία εφαρμογή για Android, με την οποία κανείς θα έχει πρόσβαση στο συγκεκριμένο database μέσα από την Android συσκευή του. Με τα αντίστοιχα σχόλια και βαθμολογίες, δεν μπορούμε να φανταστούμε πιο χρήσιμο εργαλείο για τους Έλληνες χρήστες Android!

Μέχρις στιγμής είδαμε 145 Ελληνικές εφαρμογές στο site και με τηνδική σας συμβολή, μπορούν να μαζευτούν όλες. Ενδιαφέρον το project και αναμένουμε να το δούμε ολοκληρωμένο, σε περίπου ένα μήνασύμφωνα με το Android Greece και τον Κωνσταντίνο Πολυχρόνη.Good work fellas!
Ευχαριστούμε τον @baphometx για το tip :) 

Pcnethood Designed by TotalDesign Copyright © 2015

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.