=

Τελευταία νέα

Sony Ericsson Xperia Mini


Με μια ματιά
Γνωρίστε το Sony Ericsson Xperia mini το μικρότερο smartphone με λειτουργικό Android 2.3 και HD Video. Εξοπλισμένο με γρήγορο επεξεργαστή 1GHz, μνήμη 512ΜΒ και οθόνη αφής 3" όλες οι διεργασίες εκτελούνται άμεσα. Η τελευταία έκδοση του λειτουργικού Android 2,3 (Gingerbread) σε συνδυασμό με το WiFi και τα δίκτυα 3G σας επιτρέπουν να επικοινωνείτε με φίλους στο Facebook και το Twitter.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Λειτουργικό Σύστημα
Android 2.3  
To λειτουργικό Android 2.3 (Gingerbread) θεωρείται το πιο αξιόπιστο αφού δεν κολλάει και ταυτόχρονα σας αφήνει να κάνετε στο κινητό ότι ρυθμίσεις θέλετε. Επίσης υποστηρίζει JAVA εφαρμογές για να μπείτε στο Internet, να δείτε video ή να οργανώσετε τις υποχρεώσεις σας.
Οθόνη
Αφής 3"
H οθόνη LED αφής 3" capacitive μπορεί να απεικονίσει 16.000.000 χρώματα και έχει άμεση απόκριση σε κάθε κίνηση των δακτύλων.
Ανάλυση
320 x 480 pixels 
Η ανάλυση της οθόνης ανέρχεται στα 320 x 480 pixels και παρέχει αρκετό χώρο για φωτογραφίες φίλων στο Facebook και video στο YouTube.
Camera
5 Megapixels 
Τραβήξτε καθαρές φωτογραφίες ανάλυσης 5 MegaPixels με LED flash για λήψεις και σε περιβάλλον με χαμηλό φωτισμό και video ποιότητας και HD 720p.
Επεξεργαστής
Scorpion
1 GHz
Ο επεξεργαστής Scorpion του Xperia Mini Pro δουλεύει στo 1GHz με αποτέλεσμα o χρόνος απόκρισης όταν ανοίγετε αρχεία μεγάλου μεγέθους ή εφαρμογές να είναι ιδιαίτερα μικρός.
Αποθηκευτικός Χώρος
320 MB
Με τα 320 MB αποθηκευτικού χώρου μπορείτε πρακτικά να αποθηκεύσετε απεριόριστες επαφές και να ξεκινήσετε τη συλλογή φωτογραφιών και μουσικής.
Θύρες Επέκτασης
microSD
έως 32 GB
Ενσωματώνει υποδοχή καρτών microSD με χωρητικότητα έως 32 GB για να αποθηκεύσετε όλα σας τα ψηφιακά αρχεία όπως φωτογραφίες, MP3, video.
Μπαταρία
Βάρος
Πάχος
4,5
Ώρες Ομιλίας
99
γραμ.
16
χιλ.

Λεπτομέρειες για "αρχάριους"
Android 2.3

Το Android είναι ένα λειτουργικό σύστημα που αναπτύχθηκε από την Google και προτιμάται από ολοένα και περισσότερους κατασκευαστές. Με έκδοση 2.3 Gingerbread μπορείτε να διαμορφώνετε όπως θέλετε τις αρχικές οθόνες, να κατεβάσετε πάνω από 400.000 εφαρμογές κάθε είδους από το Android Market, να επικοινωνείτε εύκολα με φίλους σε facebook και twitter, να σερφάρετε στο Internet με Google Chrome και να χρησιμοποιήσετε την Google μηχανή αναζήτησης!
Ταινίες HD από το κινητό

Οι καλοκαιρινές σας διακοπές, το πρώτο χαμόγελο του παιδιού σας και ό,τι άλλο ζείτε...απαθανατίστε τα όλα σε υψηλή ανάλυση με την ενσωματωμένη κάμερα 5 Megapixels με δυνατότητα λήψης βίντεο HD 720p.
Ψυχαγωγία

Απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική, κάντε video streaming, παίξτε 3D παιχνίδια και ακούστε ραδιοφωνικές εκπομπές με τα ακουστικά της επιλογής σας με την υποδοχή 3,5 mm.

Λεπτομέρειες για "προχωρημένους"
Internet
Μπορεί να λειτουργήσει ως Hot-Spot για να πλοηγηθούν στο Internet μέχρι άτομα με Smartphone ή Laptop. Ακόμα έρχεται με ενσωματωμένο Wi-Fi (802.11 b/g/n) για να συνδεθείτε online από Hot-Spots, ενώ υποστηρίζει και δίκτυα 3G.
Eνσωματωμένο ΑGPS
Οι υπηρεσίες εντοπισμού GPS βοηθούν να βρείτε το δρόμο για να φτάσετε στον προορισμό σας. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήστε τη λειτουργία geo-tagging για να προσθέσετε πληροφορίες γεωγραφικής θέσης στις φωτογραφίες σας.
Όλοι οι φίλοι σας σε ένα μέρος
Το Timescape συγκεντρώνει όλη την επικοινωνία σε ένα μέρος. Facebook, Twitter, μηνύματα SMS, αναπάντητες κλήσεις - όλα συγκεντρωμένα, ώστε να μη χρειάζεται να ανοίγετε αμέτρητες διαφορετικές εφαρμογές για να δείτε τι συμβαίνει.
Sony Mobile BRAVIA Engine
To Sony Ericsson είναι από τα λίγα κινητά παγκοσμίως με οθόνη που χρησιμοποιεί τεχνολογία Sony Mobile BRAVIA Engine. Η εν λόγω τεχνολογία επιτρέπει μεγαλύτερο βάθος χρώματος, αυξημένη αντίθεση, μεγαλύτερη φωτεινότητα και σε συνδυασμό με τον οπίσθιο φωτισμό LED, κάνει την εικόνα υψηλής ευκρίνειας πιο καθαρή.

Pcnethood Designed by TotalDesign Copyright © 2015

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.