=

Τελευταία νέα

Το WebOS έρχεται στα PCs




Η HP αποφάσισε να επεκτείνει την πιθανή αγορά του WebOS με τον πλέον πρωτότυπο τρόπο: διαθέτωντας το, φαινομενικά σχεδιασμένο «αποκλειστικά για smartphones και tablets» λειτουργικό στα PCs!

Όταν η Palm σχεδίαζε το WebOS για τα smartphones της σίγουρα δεν περίμενε πως, λίγο αργότερα, και κατόπιν της εξαγοράς της από την HP, το μικρό λειτουργικό της θα μετέβαινε όχι μόνο στον κόσμο των tablets αλλά και, όπως θα δούμε σύντομα, στα desktop PCs! Να, όμως, που η HP ορθώς αποφάσισε πως δεν υπήρχε λόγος να περιορίσει την πιθανή διάδοση του WebOS σε δυο «είδη συσκευών», αν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε έτσι τα smartphones και tablets, όταν ουσιαστικά τίποτα δεν το εμπόδιζε από το να λειτουργεί και σε τυπικά PCs.

Έτσι, μέχρι το τέλος του 2012, το WebOS θα «κατοικεί» και σε χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια PCs, αφού η HP αποφάσισε να το ενσωματώσει σε κάθε «δικό της» PC που διαθέτει στην αγορά. Και αφού η εταιρεία τυγχάνει ο μεγαλύτερος κατασκευαστής PCs του πλανήτη, μιλάμε για πάρα, πάρα πολλά PCs και, άρα, μια πολύ καλή κίνηση-Μάτ από πλευράς της, αφού μπορεί να αποδοθεί και ως «πάρα, πάρα πολλοί χρήστες του WebOS της».

Με αυτό τον τρόπο η HP αισιοδοξεί πως θα καταφέρει να «σπρώξει» το WebOS μπροστά από τα ανταγωνιστικά Android (της Google) και iOS (της Apple), προσελκύοντας και developers που μέχρι τώρα το περιφρονούσαν και προτιμούσαν να δημιουργούν λογισμικό για τις πιο διαδεδομένες, ανταγωνιστικές πλατφόρμες. 



Pcnethood Designed by TotalDesign Copyright © 2015

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.