=

Τελευταία νέα

Και οι πρώτες λεπτομέρειες για τα Windows 8…!


Μια πρώτη ιδέα από τον διάδοχο των Windows 7 παίρνουν οι OEM…
Αν και είναι ενθουσιασμένοι με τις πωλήσεις των Windows 7, το best-seller λειτουργικό της καταγεγραμμένης ιστορίας της, οι άνθρωποι της Microsoft τρέχουν για να ετοιμάσουν τον διάδοχο του. Το νέο προϊόν φημολογείται πως θα λανσαριστεί στα τέλη του 2011.
Ένας φανατικός της Microsoft στο blog που αποκαλείται Microsoft Journal πέρασε ‘…πληροφορίες που διέρευσαν’ για το επερχόμενο OS. Στο δημοσίευμα γράφει πως σύμφωνα με τη Microsoft, “τα PC με Windows 8 θα ενεργοποιούνται γρήγορα, σχεδόν ακαριαία σε κάποιες περιπτώσεις και θα είναι έτοιμα για λειτουργία χωρίς μακρά καθυστέρηση. Όταν οι καταναλωτές θα θέλουν να ελέγξουν τα e-mail, τα σκόρ των αγώνων θα κάνουν ό,τι θέλουν γρήγορα.”
Με σκοπό την επίτευξη του γρήγορου startup, η Microsoft έγγραψε πως θέλει να δουλέψει με τους κατσκευαστές (OEMs) για να βελτιωθούν οι επίδοσεις POST, ο χρόνος S3 resume, και οι γενικές επιδόσεις performance optimizations για κάθεμια από τις Off καταστάσεις του υπολογιστή: ένα ‘θαύμα’ που περιμένουμε 25 χρόνια… Επιπλέον το blog μιλά για Bluetooth 3.0 και USB 3.0 σαν βασικά εργαλεία για το γρήγορο Windows 8 computing.
Αναφέρεται ακόμη πως το νεό λειτουργικό θα ενσωματώνει βελτιώσει με αισθητήρες hardware που έχουν τα smart phones σε desktops και laptops. Αναφέρεται για παράδειγμα πως, “Τα Windows 8 θα προσαρμόζονται με το φως του χώρου για να είναι εύκολο να δεις την οθόνη” ενώ ταυτόχρονα θα υποστηρίζουν αναγνώριση προσώπου και 3D-TV/graphics βελτιώσεις συμπεριλαμβανομένης της χρήσης 3D DirectX.

Πηγή: http://www.choicetv.gr

Pcnethood Designed by TotalDesign Copyright © 2015

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.