=

Τελευταία νέα

Acer iconia tablet pc


Εκεί που ακόμα συζητάμε για tablets των 10.1 ιντσών, μάλλον το θέμα των ημερών στο Βερολίνο, είναι τα μικρά… τα πολύ μικρά. Τα 7άρια.

Το νέο entry είναι το Acer Iconia Tab A100 που μπαίνει στην κυκλοφορία με την χαμηλότερη τιμή (299 λίρες Αγγλίας, δηλαδή περίπου 350 ευρώ) ότι πιο οικονομικό εμφανίζεται στο στερέωμα των Honeycomb με αξιώσεις. Με οθόνη στις 7 ίντσες, μας λέει πως τα tablets μπορούν να είναι το ίδιο μικρά με τα e-readers, ακολουθώντας το παράδειγμα του BlackBerry PlayBook και του HTC Flyer.

Με ανάλυση στα 1024×600, το Iconia Tab AT100 τρέχει κυριολεκτικά καθώς διαθέτει τον ίδιο 1GHz διπύρηνο επεξεργαστή Tegra-2 που γνωρίζουμε στο Galaxy Tab και το Xoom, 512 MB RAM και κάμερες, 5 MP πίσω και 2ΜP μπροστά για πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων.

Η συζήτηση που έχει ανοίξει βέβαια, είναι τι τύχη μπορεί να έχουν τα μικρά 7άρια tablet. Η ανακοίνωση του Samsung Note, που καθορίζει από μόνο του μία κατηγορία, αλλά και του Iconia Smartphone στις 4,8 ίντσες από την ίδια την Acer, αναρωτιόμαστε αν υπάρχει λόγος ύπαρξης τόσο μικρών tablets. Η αγορά βέβαια είναι μεγάλη και τα tablets είναι τα must have gadgets των επόμενων ετών… Οι πωλήσεις θα δείξουν τι θα απογίνουν τα μικρά 7άρια…




Pcnethood Designed by TotalDesign Copyright © 2015

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.