=

Τελευταία νέα

Χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμα, η ζήτηση για το iPhone 5 είναι ήδη μεγάλη


Όπως φαίνεται, η απήχηση που έχει η Apple στους χρήστες δεν φαίνεται να έχει μειωθεί καθόλου, το αντίθετο μάλιστα. Σύμφωνα με την έρευνα που διεξήγαγε τον προηγούμενο μήνα ηChangeWave Research, οι χρήστες που σκέφτονται να αγοράσουν το iPhone 5 είναι πολύ περισσότεροι από όσοι σκόπευαν να αγοράσουν το iPhone 4 λίγους μήνες πριν από την κυκλοφορία του.


Πιο συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα έδειξαν πως το 31% είναι “πολύ πιθανό” ή “αρκετά πιθανό” να αγοράσουν το νέο smartphone της Apple. Το αντίστοιχο ποσοστό για το iPhone 4 πριν από 1,5 χρόνο περίπου ήταν 25%, γεγονός που δείχνει το πόσο ανυπόμονοι είναι οι χρήστες για τη νέα συσκευή. Από εκείνους μάλιστα που ήδη έχουν στην κατοχή τους κάποιο από τα προηγούμενα μοντέλα της Apple, το 66% δήλωσε πως σκέφτεται να αναβαθμίσει τη συσκευή του με το νέο μοντέλο.


Σίγουρα ευθύνη για αυτή την αύξηση έχει και το γεγονός πως από το iPhone 3GS στο iPhone 4 είχαν περάσει μόλις 12 μήνες, ενώ στην περίπτωση μας έχουμε ήδη ξεπεράσει τους 15 μήνες αναμονής. Όπως και να ‘χει πάντως, είναι πολύ πιθανό οι πωλήσεις του iPhone 5 στις πρώτες εβδομάδες κυκλοφορίας του να ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο. Ανήκετε σε αυτό το 31% που σκέφτεται να αγοράσει το νέο μοντέλο;

Pcnethood Designed by TotalDesign Copyright © 2015

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.