=

Τελευταία νέα

Δυνατότητα καταγραφής 15 λεπτών διαθέτει το PS4

Δυνατότητα καταγραφής 15 λεπτών διαθέτει το PS4Μέχρι πρότινος, γνωρίζαμε για τις δυνατότητες των δύο επερχόμενων next-gen consoles να καταγράφουν gameplay στιγμιότυπα από το παιχνίδι σας. Εκείνο όμως που δεν ξέραμε, ήταν ο ακριβής χρόνος. 

Όπως αποκαλύφθηκε τελικά, το PS4 θα καταγράφει τα τελευταία 15 λεπτά, ενώ το Xbox One τα τελευταία 5. Προφανώς, η σύγκριση είναι κατά της Microsoft, αν και για να είμαστε ειλικρινείς, δεν ξέρουμε πόσο μεγάλη σημασία έχει αυτή η διαφορά.

Στο PS4, η λειτουργία θα ενεργοποιείται ως γνωστόν με το κουμπί «Share» στο controller, με τους χρήστες να έχουν τη δυνατότητα να μοντάρουν το υλικό και να το ανεβάζουν στο διαδίκτυο (π.χ. σε social media), μέσω του Ustream.

Στο Xbox One, σε περίπτωση που παίζετε online και δεν μπορείτε προφανώς να διακόψετε, η εγγραφή γίνεται μέσω φωνητικών εντολών και αφορά στα τελευταία 30 δευτερόλεπτα. 

Διαφορετικά, για παράδειγμα αν είστε offline, θα υπάρξει κόψιμο και ράψιμο των τελευταίων 5 λεπτών. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι εδώ, χάρη στο Twitch, οι συνδρομητές του Xbox Live Gold μπορούν να μεταδίδουν τα τεκταινόμενα απευθείας μέσω του καναλιού τους. 

Pcnethood Designed by TotalDesign Copyright © 2015

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.