=

Τελευταία νέα

Επιστροφή στα κέρδη για την Acer

Επιστροφή στα κέρδη για την AcerΣύμφωνα με τον ίδιο τον πρόεδρο της Acer, Jim Wong, η ταϊβανέζικη εταιρεία θα επιστρέψει στα κέρδη μέσα στο 2013. 

Σε δηλώσεις του στο αυστριακό περιοδικό Format, o Wong παραδέχτηκε τις μειωμένες πωλήσεις της Acer κατά το 2012, ρίχνοντας την ευθύνη κυρίως στην αύξηση των πωλήσεων των tablets, αλλά και στο γεγονός ότι η Acer υποτίμησε τη δυναμική των συσκευών αυτών.

«Τα δύο τελευταία χρόνια δώσαμε όλη μας την ενέργεια στην κατασκευή tablets, notebooks και smartphones. Επιστρέφουμε στα κέρδη, επειδή μάθαμε καλά το μάθημά μας», δήλωσε ο Wong, ο οποίος είδε τα ταμεία της εταιρείας του να «αιμορραγούν» το 2012, σημειώνοντας ζημία 73 εκατομμυρίων ευρώ.



Οι αναλυτές προβλέπουν ότι το 2013 η Acer όχι μόνο θα ανακάμψει από το αρνητικό πρόσημο, αλλά θα καταφέρει και κέρδη ύψους 43 εκατομμυρίων ευρώ.

Το 2009 η Acer βρισκόταν στη δεύτερη θέση των κατασκευαστών υπολογιστών, πίσω από την HP. Αυτή τη στιγμή, στην κορυφή του σχετικού πίνακα συναντάμε τη Lenovo, ενώ η Acer βρίσκεται στην τέταρτη θέση πίσω από την HP και τη Dell.

Πηγή: thegang.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pcnethood Designed by TotalDesign Copyright © 2015

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.