=

Τελευταία νέα

Bing: Προειδοποιητικά μηνυμάτα στις αναζητήσεις υλικού κακοποίησης παιδιών στη Μ. Βρετανία

bing-warning-child-abuseΟι εκκλήσεις της βρετανικής κυβέρνησης φαίνεται πως εισακούστηκαν από τη Microsoft, με τη δημοφιλή μηχανή αναζήτησής της, Bing,  να εμφανίζει στο εξής pop-up προειδοποιητικά μηνύματα σε αυτούς που πραγματοποιούν αναζητήσεις για υλικό κακοποίησης παιδιών στη Μ. Βρετανία. Τα μηνύματα θα ενημερώνουν τους χρήστες ότι η προβολή τέτοιου είδους περιεχομένου είναι παράνομη και θα τους ανακατευθύνουν σε υπηρεσίες παροχής συμβουλών.
Η εταιρεία εργάζεται το τελευταίο διάστημα με την βρετανική υπηρεσία Child Exploitation and Online Protection Centre (CEOP) για το φιλτράρισμα των αποτελεσμάτων αναζήτησης και εμφανίζει τις προειδοποιήσεις σε περίπτωση που εντοπίσει κάποιον από τους απαγορευμένους όρους. Παρόμοια κίνηση σχεδιάζει σύμφωνα με πηγές και η Yahoo, ενώ η Google θα συνεχίσει όπως αναφέρει να κάνει χρήση της δικής πολιτικής “μηδενικής ανοχής” στα πλαίσια της οποία συνεργάζεται με άλλους οργανισμούς κατά της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.
Ο Βρετανός Πρωθυπουργός σχεδιάζει συνάντηση με εκπροσώπους των κορυφαίων μηχανών αναζήτησης τον ερχόμενο Οκτώβρη προκειμένου να συζητήσουν την πρόοδο που έχει γίνει στην μείωση του online πορνογραφικού υλικού με πρωταγωνιστές παιδιά.
[via]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pcnethood Designed by TotalDesign Copyright © 2015

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.