=

Τελευταία νέα

Νέοι ταχύτεροι Intel επεξεργαστές για τα επερχόμενα Macbook

Σύμφωνα με την SemiAccurate, η Intel θα εφοδιάσει την Apple με εξαιρετικά υψηλών επιδόσεων Haswell επεξεργαστές για τα επερχόμενα MacBook Pro. Η πηγή υποστηρίζει επίσης ότι οι νέοι επεξεργαστές θα ενσωματώνουν τη νέα σειρά ενσωματωμένων γραφικών Iris Pro 5200 για διπλάσια επίδοση.

Στο παρελθόν η εταιρεία είχε ζητήσει από την Intel να την εφοδιάσει με επεξεργαστές οι οποίοι θα «βγάζουν» όσο το δυνατόν περισσότερη απόδοση GPU για τα φορητά της στο θέμα των ενσωματωμένων στον επεξεργαστή γραφικών. Έτσι και θα γίνει λοιπόν με την Apple να ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την επόμενη σειρά φορητών Macbook Pro και Air με τους νέους επεξεργαστές.

Πολλοί περίμεναν αυτά τα αναβαθμισμένα φορητά στο WWDC που μας πέρασε αλλά αυτό δε συνέβη ποτέ τελικά. Ωστόσο σε πρόσφατα benchmarks που κοινοποιήθηκαν, έκαναν την εμφάνισή τους δύο Macbook Pro (13 και 15 ίντσες) με τους νέους αυτούς επεξεργαστές, πράγμα που «μαρτυράει» την κυκλοφορία τους αρκετά σύντομα.



Το 15άρι Macbook Pro που έκανε την εμφάνισή του στο benchmark αποκάλυψε επεξεργαστή Core i7–4950HQ στα 2.4GHz και ενσωματωμένα γραφικά Iris Pro 5200, όπου λέγεται πως είναι ότι καλύτερο μπορεί να προσφέρει μέχρι στιγμής η Intel σε φορητό. 

Η Intel ανέφερε πως η νέα σειρά επεξεργαστών για τα επερχόμενα Macbook Pro με Core i7–4950HQ και ενσωματωμένα γραφικά Iris Pro 5200 πρόκειται να αποδίδει στο διπλάσιο ή εώς και 2.5x φορές σε σχέση με το ήδη υπάρχον 15άρι με επεξεργαστή i7–3840QM και γραφικά HD Graphics 4000.

Πηγή: appleworldhellas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pcnethood Designed by TotalDesign Copyright © 2015

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.