=

Τελευταία νέα

Ξεκίνησε η παραγωγή του «φτηνού» iPhone σύμφωνα με τον Misek

Ξεκίνησε η παραγωγή του «φτηνού» iPhone σύμφωνα με τον MisekO γνωστός αναλυτής της Jefferies, Peter Misek, αναφέρει πως το iPhone 5S θα ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή του ένα μήνα πριν την επίσημη ανακοίνωση του που αναμένεται να γίνει κάποια στιγμή μέσα στο Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο. 

Υποστηρίζει επίσης πως η παραγωγή του «φτηνού» iPhone έχει ήδη ξεκινήσει και προβλέπει πως η τιμή του χωρίς συμβόλαιο θα είναι κάπου ανάμεσα στα 300-400 δολάρια.

Το «φτηνό» iPhone θα μπει ουσιαστικά σφήνα στη μεσαία κατηγορία smartphone αλλά δεν περιμένει κανείς να είναι το φτηνότερο σε αυτή την κατηγορία. 

Ο Misek στην αναφορά του προβλέπει και τις παραγγελίες της Apple για το τέταρτο τρίμηνο του 2013 που θα έχουν ως εξής: 5 εκατομμύρια iPhone 4S, 20 εκατομμύρια «φτηνού» iPhone, και 25 εκατομμύρια iPhone 5S.

Ας σημειωθεί, ότι ο γνωστός αναλυτής κάποιες φορές έχει πέσει και έξω ενώ άλλες έχει κάνει εξωφρενικές δηλώσεις, όπως αυτή για την κατασκευή του iRing από την Apple που θα λειτουργούσε ως χειριστήριο για τη φημολογούμενη Apple TV.

Πηγή: appleworldhellas.com

                                        

Pcnethood Designed by TotalDesign Copyright © 2015

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.