=

Τελευταία νέα

Ένα laptop ιδανικό για επαγγελματίες

Ένα laptop ιδανικό για επαγγελματίεςΤο laptop Tecra A50, την τελευταία προσθήκη της δημοφιλούς σειράς των laptop Tecra που είναι σχεδιασμένα για επαγγελματίες, ανακοίνωσε σήμερα η Toshiba Europe GmbH. 

Το συγκεκριμένο laptop διαστάσεων 39.6 cm (15.6”) έρχεται με τον τελευταίας τεχνολογίας επεξεργαστή Intel® και είναι εξοπλισμένος με γρήγορους σκληρούς δίσκους, συμπεριλαμβανομένου ένα υβριδικό δίσκο και μνήμη SSD. Σχεδιασμένο για εκτενή χρήση, η ανθεκτικότητα του νέου laptop Tecra A50 έχει δοκιμασθεί διεξοδικά. 

Επιπλέον, το σύστημα είναι εξοπλισμένο με χαρακτηριστικά για περαιτέρω ασφάλεια και αξιοπιστία. 

Οι Ευρωπαϊκές πωλήσεις του νέου laptop Tecra A50 θα ξεκινήσουν το τρίτο τρίμηνο του 2013. 

Ασφάλεια και ηρεμία
«Με τη νέα σειρά laptop Tecra της Toshiba έχουμε να διατηρήσουμε μια εικόνα – κυρίως στις μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις» δήλωσε ο κ. Βασίλης Σύκαλος, Country Manager της Toshiba, Greece and Cyprus, Digital Products & Services. «Με το νέο laptop Tecra A50 συνεχίζουμε να εστιάζουμε την προσοχή μας στην ισχύ των υπολογιστών, καθώς και την αξιοπιστία των προϊόντων. Η ανθεκτικότητα των πλαισίων, σε συνδυασμό με τα ενισχυμένα εργαλεία ασφάλειας θα εξασφαλίσουν την ηρεμία των τμημάτων IT και των χρηστών. Οι εργαζόμενοι σε γραφεία, καθώς και οι επαγγελματίες που ταξιδεύουν θα νιώσουν ενδυναμωμένοι από την γρήγορη πρόσβαση σε αρχεία και την ισχυρή επίδοση του υπολογιστή που προσφέρει το νέο Tecra A50». 

Εκτενείς διασυνδέσεις
Το νέο laptop Tecra A50 είναι ιδανικό για επαγγελματίες χρήστες που απαιτούν ένα αξιόπιστο laptop με πολλαπλές λειτουργίες. Το νέο αυτό μοντέλο Tecra είναι εξοπλισμένο με μια ευρεία σειρά επιφανειών διασυνδέσεων για ενσύρματη ή ασύρματη μεταφορά δεδομένων. 

Το laptop Tecra A50 μπορεί να συνδεθεί ή αποσυνδεθεί εύκολα σε ένα γραφείο, καθώς διαθέτει ειδική υποδοχή σύνδεσης. Όταν χρησιμοποιείται με το Hi-Speed Port Replicator III, το laptop έχει έξι επιπλέον θύρες USB, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι θύρες USB 3.0 που επιτρέπουν την γρήγορη ανταλλαγή αρχείων μεταξύ σημαντικών περιφερειακών συσκευών, όπως συσκευές εξωτερικής αποθήκευσης, καθώς και την εύκολη σύνδεση με ποντίκι ή πληκτρολόγιο. 

Το Hi-Speed Port Replicator III έχει επιπλέον μια εκτεταμένη υποδοχή LAN για άμεση σύνδεση σε εταιρικό δίκτυο και μια σειρά θυρών video που επιτρέπουν τη σύνδεση με μεγάλη οθόνη γραφείου. Επιπλέον, η Ασύρματη Οθόνη Intel® επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν αρχεία ασύρματα από τον φορητό υπολογιστή σε συμβατή οθόνη HD. Με αυτό τον τρόπο οι επαγγελματικές παρουσιάσεις μπορούν να προβληθούν με ευκολία σε μεγάλη οθόνη.

Ενισχυμένα εργαλεία ασφάλειας
Το laptop Tecra A50 από πλευράς ανθεκτικότητας και αξιοπιστίας έχει ελεγχθεί από τα Highly Accelerated Life Tests (HALT) από το TÜV Rheinland®, ένα ανεξάρτητο ινστιτούτο της Γερμανίας. Η συσκευή έχει αποδειχθεί ότι έχει αντοχή σε απρόβλεπτο βρέξιμο από υγρά ως 76 cm. Το πληκτρολόγιο είναι ανθεκτικό σε υγρά, οπότε σε περίπτωση που χυθεί απρόβλεπτα μια κούπα καφέ δεν συνεπάγεται με απώλεια δεδομένων. 

Τα ενισχυμένα εργαλεία ασφάλειας προστατεύουν τα δεδομένα του νέου laptopTecra, όπως για παράδειγμα το Self Encrypting Drive (SED) με HDD καθώς και η λειτουργία Trusted Platform Module (TPM). Οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν στον υπολογιστή τους, σύροντας τη συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, εμποδίζοντας μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα να αποκτήσουν πρόσβαση σε σημαντικές επαγγελματικές πληροφορίες. 

Η αντικλεπτική λειτουργία μειώνει επιπλέον το ρίσκο της κατάχρησης. Επιπλέον, χάρη στη τεχνολογία Intel® Active Management Technology (AMT) οι επιχειρηματίες που μετακινούνται με το laptop Tecra A50 θα έχουν διαρκώς τις τελευταίες ενημερώσεις, καθώς το τμήμα IT, έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί, να διατηρεί, να επισκευάζει και να αναβαθμίζει αυτές τις συσκευές ασύρματα.

Satellite Pro A50
Η Toshiba θα κυκλοφορήσει στην αγορά και το laptop Pro A50, ένα laptop για επαγγελματίες, το οποίο διαθέτει παρόμοιες προδιαγραφές με το laptop Tecra A50, που απευθύνεται σε ανεξάρτητους επαγγελματίες και εργαζόμενους σε μικρότερες εταιρίες. Το laptop Satellite Pro A50 μπορεί να συνδεθεί σε μια βάση σύνδεσης, όπως το dynadock™ V3.0, που πρόσφατα λάνσαρε η Toshiba.


                                     

Pcnethood Designed by TotalDesign Copyright © 2015

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.