=

Τελευταία νέα

Η Leap Motion φέρνει την τεχνολογία 3D ελέγχου στα Mac

Η Leap Motion φέρνει την τεχνολογία 3D ελέγχου στα MacΑν είχατε ονειρευτεί ποτέ να χρησιμοποιήσετε το Mac σαν τον Tom Cruise στην ταινία «Minority Report», δημιουργώντας 3D gestures «στον αέρα», τότε η μέρα έφτασε! 

Η Leap Motion ανακοίνωσε ότι θα αρχίσουν να αποστέλλονται οι συσκευές motion-control όπως και η αντίστοιχη εφαρμογή τους. Το Leap Motion Controller των 79,99 δολαρίων είναι συμβατό με το OS X και με Windows.

Η εταιρεία τράβηξε την προσοχή του κοινού το 2012 με την παρουσίαση του controller τους. Η συσκευή επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν τον Η/Υ με το χέρι τους και με κινήσεις των δακτύλων, με κινήσεις 3D στον αέρα μπροστά, αντί να κάνετε κινήσεις με το ποντίκι σας ή το trackpad σας. 

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό το χειριστήριο θα έκανε την εμφάνισή του στα μέσα του 2012, αλλά επειδή αντιμετώπισαν ορισμένα προβλήματα σε θέμα software, υπήρξε καθυστέρηση και το project εμφανίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Ωστόσο, το Leap Motion Controller, δουλεύει σε ειδικά software – οπού έχουν ήδη ξεπεράσει τον αριθμό των 75 εφαρμογών και η εταιρία συνεχίζει την καταμέτρηση. Η Leap Motion έχει δημιουργήσει μια ιστοσελίδα με την ονομασία AirSpace ώστε να βοηθήσει τους χρήστες να βρουν και να κατεβάσουν το απαραίτητο λογισμικό για τον controller τους. 

Στις εφαρμογές περιλαμβάνονται παιχνίδια, προγράμματα για μουσικοσυνθέτες, εφαρμογές για φωτογραφίες, επιστήμη και πολλά άλλα.

Το Leap Motion αναμένεται στα ράφια, στις Ηνωμένες Πολιτείες, στις 28 Ιουλίου. Δεν υπάρχει κάποια αναφορά για το αν πρόκειται να γίνει διαθέσιμο στην Ευρώπη.

                           

                           


                            



Πηγή: appleworldhellas.com

Pcnethood Designed by TotalDesign Copyright © 2015

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.