=

Τελευταία νέα

Htc Sensation XE


Το πρώτο μιας νέας σειράς smartphones της HTC που θα υποστηρίζουν την τεχνολογία Beats Audio για ήχο εφάμιλλο ενός επαγγελματικού στούντιο ηχογραφήσεων παρουσίασε η HTC.

Το HTC Sensation XE, αναβαθμισμένη έκδοση της ναυαρχίδας αυτή τη στιγμή (HTC Sensation) της ταϊβανέζικης εταιρείας, προσφέρει στους χρήστες εξαιρετικές επιδόσεις στον τομέα του ήχου, για την αγορά των κινητών τηλεφώνων. Επιπλέον, οι επιδόσεις του HTC Sensation XE και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του έχουν ενισχυθεί ακόμα περισσότερο με την προσθήκη ενός απίστευτα γρήγορου διπύρηνου επεξεργαστή 1,5GHz και της μπαταρίας εκτεταμένης διάρκειας που σου επιτρέπει να ακούς, να βλέπεις, να μιλάς και να σερφάρεις ακόμα περισσότερες ώρες.

Το Beats Audio είναι ένας συνδυασμός λογισμικού και υλικού που επιτρέπει στο χρήστη να ακούει μουσική, όπως ακριβώς την προόριζε να ακουστεί ο καλλιτέχνης. Όταν η συσκευή χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τα αποκλειστικά ακουστικά Beats by Dr. Dre, ενεργοποιείται αυτόματα το σχεδιασμένο ειδικά για την HTC ηχητικό προφίλ Beats by Dr. Dre και η αναπαραγωγή των ηχητικών κομματιών προσαρμόζεται ειδικά για ακουστικά.

Το HTC Sensation XE διατίθεται επίσης με κάρτα microSD (χωρητικότητας 8GB/16GB), για την αποθήκευση χιλιάδων τραγουδιών. Τα αποκλειστικά ακουστικά Beats by Dr. Dre συνοδεύονται από τηλεχειριστήριο που επιτρέπει στον χρήστη να σταματά, να παίζει ή να παρακάμπτει κομμάτια και να απαντά ή να τερματίζει κλήσεις, όταν το κινητό είναι στην τσέπη του.

Το HTC Sensation XE θα είναι διαθέσιμο σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ασία και Ειρηνικό από τις αρχές Οκτωβρίου. 

Pcnethood Designed by TotalDesign Copyright © 2015

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.