=

Τελευταία νέα

I kamaki


Θυμάστε τις παλιές βιντεοκασέτες της δεκαετίας του ’80, που τα καμάκια είχαν μακριά μαλλιά, ανοιχτά πουκάμισα έως τον αφαλό, λευκές κάλτσες και γλυκανάλατες ατάκες;

Ο κόσμος προχωράει, το ίδιο και η τεχνολογία, οπότε ήταν θέμα χρόνου να παρουσιαστεί μία εφαρμογή για iOS συσκευές που σας δίνει πρόσβαση στις καλύτερες ατάκες για να ρίχνετε τα κορίτσια.
iKamaki: Το απόλυτο εργαλείο για τους υποψήφιους εραστές που δεν είναι τόσο ευρηματικοί ή … διστάζουν να συντάξουν μία πρόταση προσέγγισης προς το άλλο φύλο. Η εφαρμογή είναι τόσο καλά σχεδιασμένη που σας δίνει επιλογή ανάλογα την περίσταση: Τις ατάκες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην παραλία, το βράδυ, σε περιστάσεις «ότι να ‘ναι» ή όταν είστε «λιώμα», ενώ βοηθάτε το κοινωνικό σύνολο αν δηλώσετε πως η ατάκα που χρησιμοποιήσατε «έπιασε», πατώντας την σχετική καρδούλα που θα βρείτε στην οθόνη σας.

Η εφαρμογή αναπτύχθηκε από τους Hobbystas και «ανέβηκε» στο iTunes 29 Αυγούστου. Λίγο καθυστερημένα για όσους βρέθηκαν σε ερωτική απόγνωση τις ημέρες των διακοπών, αλλά δεν πειράζειiOS αγόρια… κατεβάστε την εσείς και τις ατάκες της παραλίας, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε του χρόνου.

Pcnethood Designed by TotalDesign Copyright © 2015

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.