=

Τελευταία νέα

Πώς να κάνετε μίξη τραγουδιών αλλά και λίστες αναπαραγωγής στο YouTube




Εκτός από την δημιουργία λίστας μέσα από το YouTube υπάρχουν μερικά δωρεάν προγράμματα και εφαρμογές βασισμένες στο Ιντερνέτ που κάνουν πιο εύκολη την δημιουργία λιστών αναπαραγωγής αλλά και την δυνατότητα μίξης τραγουδιών. Σήμερα θα δούμε τα καλύτερα από αυτά καθώς και τοTurntubelist που θα σας μετατρέψει σε DJ.

Θα ξεκινήσουμε με το Tuberadio.fm. Πρόκειται για ένα web based πρόγραμμα στο οποίο πρέπει να κάνετε εγγραφή για να το χρησιμοποιήσετε. Μια άλλη λεπτομέρεια είναι ότι καλύτερα να το τρέξετε σε Explorer ο οποίος υποστηρίζειHTML5. Με το πρόγραμμα κάνετε αναζήτηση του καλλιτέχνη ή του τραγουδιού που θέλετε  στο YouTube  αλλά μπορείτε να ψάξετε και την δισκογραφία του καλλιτέχνη που θέλετε. Ακόμα μπορείτε να δείτε την βιογραφία του καλλιτέχνη, τους στίχους του επιλεγμένου τραγουδιού αλλά και σχετικά τραγούδια. Μπορείτε ακόμα να μοιραστείτε μια λίστα με τους φίλους σας. Παρακάτω υπάρχει ένα βίντεο με τις οδηγίες χρήσης.



Παρόμοιο πρόγραμμα είναι και το Plistube.Απαιτείτε και εδώ εγγραφή( αν και οι οδηγίες του είναι στα ισπανικά). Μια ιδιομορφία του είναι ότι οι λίστες που δημιουργείτε δημοσιεύονται στο site και ανάλογα με το πόσα άτομα την επισκέπτονται κερδίζετε δημοσιότητα και αναγνώριση καθώς προβάλετε η λίστα σας.

Το Mixtube δεν απαιτεί εγγραφή για να δημιουργήσετε μια λίστα. απλά βάζετε το url του video Που θέλετε και το προσθέτετε στην λίστα σας. Δίνεται όνομα και επίσης έχετε την επιλογή να προσθέτετε και τραγούδια από ένα συγκεκριμένο χρήστη στο you tube κάθε φορά που ανεβάζει κάτι. Και εδώ εμφανίζονται οι πιο δημοφιλείς λίστες των χρηστών.



Τελευταίο και καλύτερο το Turntubelist. Η εφαρμογή αυτή σας επιτρέπει να κάνετε μίξη τραγουδιών από video του YouTube. Η  εγγραφή δεν είναι απαραίτητη Κάνετε αναζήτηση στα video του YouTube και επιλέγετε αν θέλετε να προσθέσετε το τραγούδι στη λίστα 1 ή στη λίστα 2 επιλέγοντας τον αριθμό δίπλα στο video.  Μπορείτε και να προσθέσετε και έτοιμες λίστες από άλλους χρήστες.



Αφού έχετε δημιουργήσει την λίστα σας είστε έτοιμοι να γίνεται DJ! Ξεκινήστε να αναπαράγεται ένα τραγούδι από την λίστα 1 πατώντας το κουμπί Play και ένα από την λίστα 2. Ο διακόπτης  που βρίσκεται στο κέντρο λειτουργεί σαν μίκτης και ανάλογα με το που βρίσκεται ακούγεται πιο έντονα το τραγούδι που βρίσκεται στη μεριά του. Μετακινώντας το διακόπτη προς τα αριστερά ακούγεται το τραγούδι που βρίσκεται στην δεύτερη λίστα αναπαραγωγής και παίζει. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση παράλληλα άλλου τραγουδιού από την μηχανή αναζήτησης χωρίς να σας επηρεάζει στα video Που κάνετε αναπαραγωγή. Βγάλτε το DJ από μέσα σας και δημιουργήστε τις λίστες σας τις οποίες μπορείτε να αποθηκεύσετε και να εξάγετε ή ακόμα και να δημοσιεύσετε.

Συμβουλή: Λόγω δικαιωμάτων πολλά από τα video που θέλετε δεν μπορείτε να τα επεξεργαστείτε σε άλλα site δεν μπορείτε παρά μόνο στο YouTube. Αυτό συμβαίνει κυρίως στα video που αναφέρετε ως Official. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρείτε κάποιο unofficial video που να μπορεί να επεξεργαστεί το πρόγραμμα.

Pcnethood Designed by TotalDesign Copyright © 2015

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.