=

Τελευταία νέα

Ράβει και ντύνει τη νέα φωτογραφική της



 MV800
Η Samsung κυκλοφορεί τη νέα της φωτογραφική μηχανή MV800 με τη συνεργασία του οίκου μόδας Zadig & Voltaire όπου όχι μόνο της έραψε κουστίμι αλλά την έβαψε και σε ωραία χρώματα.
Η Zadig & Voltaire έχει δημιουργήσει μια μαύρη δερμάτινη θήκη για τη φωτογραφική μηχανή MV800 MultiView της Samsung που θα τη βρείτε μέσα στη συσκευασία της μηχανής.
Η μηχανή έχει 3-ιντσών περιστρεφόμενη κατά 180° οθόνη αφής με εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση.  Η Samsung MV800 είναι εύκολη στη χρήση. Επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών από κάθε γωνία ακόμη και  αυτό-πορτρέτα.
Επιπλέον, αυτή η νέα compact μηχανή έχει πολλά καινοτόμα χαρακτηριστικά και διαισθητική λειτουργία καθώς και φωτογραφία Panorama σε 2D ή 3D, απλά κρατώντας πατημένο το κλείστρο.
Υπάρχουν 12  διασκεδαστικά φόντα για επιλογ,14 καλλιτεχνικά εφέ από  φαινόμενο ελαιογραφία που προσθέτει ένα φινίρισμα υφασμάτων στην εικόνα μέχρι αποτέλεσμα cartoon που μετατρέπει την φωτογραφία σε κόμικ.

Η περιορισμένη έκδοση Samsung MV800 MultiView με τη θήκη Zadig & Voltaire θα είναι διαθέσιμα στις αρχές Νοεμβρίου σε μια προτεινόμενη λιανική τιμή των € 299.
MV800-noir

Pcnethood Designed by TotalDesign Copyright © 2015

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.