=

Τελευταία νέα

HP Desktop Compaq 8200 Elite hp-compaq
Η HP επεκτείνει το Elite desktop χαρτοφυλάκιό της που απευθύνεται σε επιχειρήσεις με το Compaq 8200 Elite All-in-One Business Desktop.  Το νέο desktop είναι το πρώτο all-in-one PC στον κλάδο που ενσωματώνει τεχνολογία(1,2) δεύτερης γενιάς Intel Core vPro, έχει καλύτερη απόδοση σε ποσοστό μεγαλύτερο του 40%, κατά 15% γρηγορότερη πρόσβαση(3,4) στο σκληρό δίσκο και μειωμένο χρόνο μη λειτουργίας χάρη στη δυνατότητα διαχείρισης IT από απόσταση.
Ιδανικό για εταιρείες κάθε μεγέθους αλλά και για το δημόσιο τομέα, το κομψό και εργονομικό Compaq 8200 Elite All-in-One Business Desktop της HP προσφέρει σταθερή απόδοση, επιχειρηματική ασφάλεια και λειτουργίες απομακρυσμένης διαχείρισης, καθώς και ενσωματωμένα εργαλεία συνεργασίας τα οποία επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να συνδέονται με συνεργάτες στο γραφείο, εντός της πόλης ή και στην άλλη άκρη της γης.
«Μια ακόμη πρωτοπόρα κίνηση της HP στην οικογένεια των Elite desktop η οποία αποδεικνύει τη δέσμευση της εταιρείας για τελειότητα στην κατασκευή, ενώ παράλληλα υπογραμμίζει την ηγετική της θέση παγκοσμίως στον τομέα του ασφαλούς επιχειρηματικού computing” αναφέρει ο Charl Snyman, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του HP Personal Systems Group, στην περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής (ΕΜΕΑ). «Ο Compaq 8200 Elite All-in-One προσφέρει καινοτόμο λογισμικό και hardware στρέφοντας το ενδιαφέρον στην κατηγορία των all-in-one PCs”.
Κομψή, ευέλικτη σχεδίαση και εργαλεία εικονικής συνεργασίας για τις επιχειρήσεις
Με full HD(5) LED οθόνη 23 ιντσών, ο Compaq 8200 Elite All-in-One της HP διατίθεται με ενσωματωμένη κάμερα(6), μικρόφωνο και ηχεία για βέλτιστη remote face-to-face επικοινωνία. Παρέχεται επίσης με το SRS Premium Sound για surround εμπειρία ήχου άριστης ποιότητας. Διαθέτει επίσης τα HP Virtual Rooms,(7,8) που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν εταιρικές παρουσιάσεις, να οργανώσουν ομαδικές συναντήσεις και εκπαιδεύσεις σε ένα online συνεδριακό κέντρο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ευκολία.

Συνεχής ποιότητα και αξιοπιστία με την υποστήριξη πελατών της σειράς HP Elite
Το Compaq 8200 Elite All-in-One της HP παρέχεται με τρία χρόνια εγγύηση για ανταλλακτικά, εργασία και on-site υπηρεσίες επόμενη μέρας. Παρέχει ανώτερης ποιότητας υποστήριξη πελατών μέσα από τις υπηρεσίες(9) HP Total Care και HP Care Pack Services και επέκταση των συμβολαίων συντήρησης πέρα από τη βασική εγγύηση, μεγιστοποιώντας  με τον τρόπο αυτό την απόδοση της επένδυσης. Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να βασιστούν στη νέα υπηρεσία υποστήριξης, Elite Premium Support(10), η οποία αποτελείται από ένα εξειδικευμένο στη σειρά Elite τεχνικό προσωπικό το οποίο επιλύει άμεσα και σε βάθος προβλήματα σχετικά με την οικογένεια ή τα προϊόντα Elite.

Έξυπνη απόδοση, ενσωματωμένη ασφάλεια, διαμόρφωση στο μάξιμουμ
Η πρώτη All-in-One προσθήκη στη σειρά HP Compaq 8200 Elite Desktop , το HP Compaq 8200 Elite All-in-One υποστηρίζει  επεξεργαστές Intel τελευταίας τεχνολογίας και chipset(1,2) Intel Q67 Express που μεγιστοποιούν με έξυπνο τρόπο την απόδοση του υπολογιστή ενώ χρησιμοποιούν την τεχνολογία 2.0(11)Intel Turbo Boost καθώς και την τεχνολογία(12) Intel Hyper-Threading με αποτέλεσμα να διευκολύνουν την υλοποίηση πολλαπλών εργασιών ολοκληρωμένων γραφικών.
Για ευκολία στην ανάπτυξη και τη διαχείριση, το νέο 8200 Elite All-in-One είναι εξοπλισμένο με λειτουργίες Intel Standard Manageability και HP BIOS καθώς και τεχνολογία Intel vPro που επιτρέπουν τη διαχείριση του υπολογιστή από απόσταση και την επίλυση προβλημάτων.
Για την προστασία σημαντικών επιχειρηματικών δεδομένων, το Compaq 8200 Elite All-in-One της HP διαθέτει επίσης μια σειρά από ενισχυμένα HP Elite-class εργαλεία ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένου και του στάνταρτ ενσωματωμένου chip ασφαλείας TPM 1.2 για αποκρυπτογράφηση βασισμένη στο hardware καθώς και αυξημένη προσωπική αποκρυπτογράφηση μέσω της πλούσιας σουίτας της HP με τα εργαλεία προστασίας,(13) HP DriveLock, HP Digitalpass και HP Face Recognition.
Για επιχειρήσεις που αναζητούν μέγιστη διαμόρφωση, αποθήκευση δεδομένων και ευελιξία στη μεταφορά αρχείων, ο Compaq 8200 Elite All-in-One της HP υποστηρίζει μνήμη DDR3 SDRAM PC3-1333 έως και 8 GB(14) και διαθέτει δύο slots μνήμης, ένα mini PCI Express (PCIe) slot και drive bay. Προσφέρει επίσης εκτεταμένη Solid State Drive (SSD) χωρητικότητα για γρηγορότερη πρόσβαση σε δεδομένα, πιο αθόρυβη λειτουργία σε χαμηλότερη θερμοκρασία και μεγαλύτερη ανθεκτικότητα από τους απλούς σκληρούς δίσκους.

Ενεργειακή απόδοση Elite  για μειωμένο αποτύπωμα άνθρακα
Όντας φιλικό προς το περιβάλλον, το HP Compaq 8200 Elite All-in-One διαθέτει την πιστοποίηση ENERGY STAR και το σήμα EPEAT Silver προσφέροντας 87% αποτελεσματικότητα στην παροχή ισχύος. Επίσης διατίθεται με τη λειτουργία HP Power Assistant(15), διαθέτει την κατάσταση λειτουργίας S3 sleep και έχει ολιστική θερμική σχεδίαση με αισθητήρες θερμοκρασίας, επιταχυντή ανεμιστήρα και λειτουργίες διαχείρισης ισχύος.


 1. Υπολογιστής 64-bit σε αρχιτεκτονική Intel απαιτεί σύστημα με επεξεργαστή, chipset, BIOS, λειτουργικό σύστημα, οδηγούς συσκευών και εφαρμογές για αρχιτεκτονική Intel® 64. Οι επεξεργαστές δεν λειτουργούν (συμπεριλαμβανομένης και της 32-bit λειτουργίας) χωρίς BIOS με αρχιτεκτονική Intel 64. Η απόδοση ποικίλλει ανάλογα με τις διατάξεις hardware και λογισμικού. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: www.intel.com/info/em64t. Το Dual Core έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει βελτιωμένη απόδοση σε συγκεκριμένα προϊόντα λογισμικού. Δεν θα επωφεληθούν όλοι οι πελάτες από τη χρήση της συγκεκριμένης τεχνολογίας. Η αρίθμηση της Intel δεν αποτελεί μέτρηση της υψηλότερης απόδοσης.
 2. Τεχνολογία vPro – μερικές λειτουργίες της συγκεκριμένης τεχνολογίας, όπως η τεχνολογία διαχείρισης Intel Active και η τεχνολογία Intel Virtualization απαιτούν επιπλέον λογισμικό τρίτων μερών για να τρέξουν. Η διαθεσιμότητα των μελλοντικών “virtual appliances" εφαρμογών για την τεχνολογία Intel vPro εξαρτάται από τους προμηθευτές λογισμικού τρίτων μερών. Η συμβατότητα με τις μελλοντικές εφαρμογές “virtual appliances"  και το λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows 7 είναι υπό διαμόρφωση.
 3. Το σήμα απόδοσης PCMark05 και το συγκριτικό τεστ που έλαβαν χώρα σε όμοια διαμορφωμένους HP Compaq 8000 Elite SFF και HP Compaq 8200 Elite SFF. Προφίλ απόδοσης: το σημείο αναφοράς PCMark05 επετεύχθη με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις, Τα πραγματικά αποτελέσματα πιθανώς να ποικίλλουν ανάλογα με το σύστημα διαμόρφωσης και την απόδοση τα οποία αλλάζουν με το πέρασμα του χρόνου καθώς εξαρτώνται από το εγκατεστημένο λογισμικό.
 4. Το σημείο αναφοράς απόδοσης και το συγκριτικό τεστ έλαβαν χώρα σε όμοια διαμορφωμένους Compaq dc7900 SFF και HP Compaq 8200 Elite SFF. Προφίλ ισχύος: η μέτρηση ισχύος πραγματοποιήθηκε με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Η μέτρηση ισχύος στις καταστάσεις αδράνειας/απενεργοποίησης & αναμονής πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις οδηγίες του ENERGY STAR. Τα πραγματικά αποτελέσματα πιθανώς να ποικίλλουν ανάλογα με τη διάταξη του συστήματος καθώς και η απόδοση πιθανώς να ποικίλλει με το πέρασμα του χρόνου καθώς εξαρτάται από το εγκατεστημένο λογισμικό.
 5. Για απεικόνιση HD, απαιτείται περιεχόμενο HD.
 6. Απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο.
 7. Πωλείται χωριστά ή προαιρετικά.
 8. Μπορείτε να αποκτήσετε τα ετήσιο ή μηνιαίο πλάνο στο www.hp.com/go/connectsolutions. Παρακαλούμε κρατήστε τον serial number.  Σε περίπτωση απώλειας, οι serial number δεν μπορούν να επανακτηθούν.
 9. Το επίπεδο εξυπηρέτησης και ο χρόνος απόκρισης πιθανώς να ποικίλλουν ανάλογα με τη γεωγραφική τοποθεσία. Υφίστανται περιορισμοί. Η δυνατότητα εξυπηρέτηση ισχύει την ημέρα απόκτησης του hardware. Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλούμε επισκεφτείτε:www.hp.com/go/carepack.
 10. Διαθέσιμο μόνο στη Βόρεια Αμερική.
 11. Η τεχνολογία Intel® Turbo Boost απαιτεί επεξεργαστή με δυνατότητα Turbo Boost.  Η απόδοση του Intel Turbo Boost εξαρτάται από το hardware, το λογισμικό και ολόκληρη τη διάταξη του συστήματος. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε: www.intel.com/technology/turboboost
 12. Η τεχνολογία Intel HT Technology (HT) έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την απόδοση των multi-threaded προϊόντων λογισμικού και απαιτεί υπολογιστή με επεξεργαστή που υποστηρίζει HT και HT-enabled chipset, BIOS και λειτουργικό σύστημα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον προμηθευτή λογισμικού για να ορίσετε την συμβατότητα. Δεν θα ωφεληθούν όλοι οι πελάτες ή οι εφαρμογές λογισμικού από τη χρήση της τεχνολογίας HT. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφτείτε: http://www.intel.com/info/hyperthreading
 13. Τα HP ProtectTools προαπαιτούν Microsoft Windows.
 14. Για σκληρούς δίσκους, GB =-1 billion bytes. TB = 1 trillion bytes. Η πραγματική απόδοση είναι μικρότερη. Το λογισμικό επανάκτησης του συστήματος καταλαμβάνει έως 12GB (για Vista)και έως 16GB (για Window7) δίσκου.
 15. Το HP Power Assistant πιθανώς να μην είναι διαθέσιμό σε όλες τις περιοχές. Δεν απαιτείται χρήση της συγκεκριμένης εφαρμογής. Τα αποτελέσματα πιθανώς να ποικίλλουν ανάλογα με μεταβλητές οι οποίες περιλαμβάνουν πληροφορίες που ο ίδιος ο χρήστης έχει δώσει, το χρόνο που το PC βρίσκεται σε διαφορετικές καταστάσεις ισχύος (σε λειτουργία, αναμονή, αδρανοποίηση, εκτός λειτουργίας) το χρόνο που το PC λειτουργεί με μπαταρία ή με ρεύμα, διάταξη hardware, ποικίλες τιμές ηλεκτρισμού και προμήθεια βοηθητικών προγραμμάτων. Η HP συμβουλεύει τους πελάτες να χρησιμοποιούν πληροφορίες που αναφέρονται από τον  HP Power Assistant ως παραπομπές και να μετρούν την επίδρασή τους στο περιβάλλον. Οι περιβαλλοντικές μετρήσεις βασίστηκαν στα δεδομένα U.S. EPA eGrid 2007 τα οποία βρέθηκαν εδώ: www.epa.gov/egrid/. Τα αποτελέσματα πιθανώς να ποικίλλουν ανά περιοχή. Απαιτούνται Microsoft Windows.

Pcnethood Designed by TotalDesign Copyright © 2015

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.