=

Τελευταία νέα

Η επόμενη μέρα της μουσικής... έφτασε!

Η επόμενη μέρα της μουσικής... έφτασε!Η Vodafone, πρώτη και κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα, γίνεται το σημείο αναφοράς στη μουσική μέσα από τη συνεργασία με το πρωτοπόρο στην παγκόσμια αγορά ψηφιακής μουσικής Napster. 

Μέσα από τη μουσική εφαρμογή του Napster, οι συνδρομητές της Vodafone έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν απεριόριστα και εύκολα όλους τους τίτλους μουσικής ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου στο Smartphone τους, το tablet, και τον υπολογιστή τους, όπου κι αν βρίσκονται.

Ο συνδρομητής της Vodafone μπορεί να ακούσει τη μουσική που θέλει όπου κι αν βρίσκεται, κάθε στιγμή, με μία κίνηση στο κινητό του γιατί με το Napster έχει:

Απεριόριστη μουσική σε υψηλή ποιότητα ήχου.

Μοναδική ευκολία χρήσης για την απόλαυση της μουσικής μέσα από έτοιμες playlists, ραδιοφωνικούς σταθμούς και charts.

Συγχρονισμό συσκευών για να ακούει ο χρήστης τη μουσική του όπου κι αν βρίσκεται.

Αποθήκευση των αγαπημένων κομματιών στο Smartphone ή το tablet, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να τα απολαμβάνει σε σύνδεση (3G η WiFi) ή ακόμη και όταν είναι εκτός σύνδεσης.

Διασύνδεση με τους φίλους του στο Napster.

Ελευθερία για να φτιάχνει τις δικές του λίστες τραγουδιών, ραδιοφωνικών σταθμών με μουσική της επιλογής του, ή να ακολουθεί τους αγαπημένους του καλλιτέχνες.

                                

Η ομάδα του Napster σε συνεργασία με τη Vodafone Ελλάδας θα ανανεώνουν συνεχώς τον κατάλογο καλλιτεχνών και τραγουδιών φέρνοντας ό,τι πιο καινούριο και σύγχρονο από την εγχώρια και διεθνή μουσική σκηνή. 

Η Vodafone δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της, συμβολαίου και καρτοκινητής, να γνωρίσουν από κοντά τη μοναδική μουσική εμπειρία του Napster εντελώς δωρεάν και για 3 μήνες. Για τη δωρεάν πρόσβαση απαιτείται η απόκτηση ενός προσωπικού ψηφιακού κωδικού ο οποίος εύκολα μπορεί αποκτηθεί απλά με μία κλήση στο 1326 από σύνδεση Vodafone. Μετά τη δοκιμαστική περίοδο, ο χρήστης θα μπορεί να απολαμβάνει την υπηρεσία με επιλεγμένα προϊόντα της Vodafone.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για smartphones και tablets με λειτουργικά συστήματα Android και iOS ( iPhone, iPad, iPod Touch), αλλά προσβάσιμη και από web browser για χρήση υπολογιστή.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το vodafone.gr/napster καθώς και οποιοδήποτε κατάστημα Vodafone ώστε να καθοδηγηθούν κατάλληλα από τους ειδικούς της Ομάδας Internet της Vodafone.


                                                              



Pcnethood Designed by TotalDesign Copyright © 2015

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.