=

Τελευταία νέα

Οι ευέλικτες μπαταρίες για το iWatch είναι ήδη εδώ

Οι ευέλικτες μπαταρίες για το iWatch είναι ήδη εδώH Apple έχει καταθέσει πατέντα για μια flexible μπαταρία η οποία θα μπορούσε να τοποθετηθεί άνετα στο επερχόμενο iWatch της. Πάντως η Ταϊβανέζικη ProLogium μας έχει δείξει πως τέτοιες μπαταρίες υπάρχουν ήδη. 

Η Apple τονίζει πως οι συμβατικές μπαταρίες είναι υπερβολικά άκαμπτες και όχι αρκετά ευέλικτες για νέους παράγοντες ενός προϊόντος.

Για παράδειγμα, η κάμψη λιθίου πολυμερών κυττάρων θα μπορούσε να βλάψει τα κύτταρα μπαταριών καθιστώντας τα άχρηστη μια μπαταρία. Η Apple στο έγγραφο δίνει λεπτομέρειες για το πώς μια ευέλικτη μπαταρία τους επιλύει πολλά από τα προβλήματα των συμβατικών μπαταριών, έχοντας μια μοναδική μορφή. 

Η Apple έχει εγγράψει έναν αριθμό συσκευών που θα ωφελήσει αυτή η αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας, ωστόσο,ο όρος «ρολόγια χειρός» δεν αναφέρεται.

Το γερμανικό site MobileGeeks μας δείχνει σήμερα πως τέτοιου είδους μπαταρίες είναι ήδη εδώ και μάλιστα μας παρουσιάζουν ένα video από μια τέτοια μπαταρία που κατασκευάστηκε από μια Ταϊβανέζικη εταιρεία ονόματι ProLogium.

Πηγή: greekapplenews.grPcnethood Designed by TotalDesign Copyright © 2015

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.