=

Τελευταία νέα

Ο Bob Mansfield αποχωρεί από το διοικητικό επιτελείο της Apple

Ο Bob Mansfield αποχωρεί από το διοικητικό επιτελείο της AppleΟ Bob Mansfield, μέχρι σήμερα κατείχε την θέση του Αντιπροέδρου της εταιρείας και ήταν επικεφαλής του τμήματος τεχνολογίας. Όλα αυτά όμως μέχρι σήμερα, από σήμερα παύει να ανήκει στο διοικητικό δυναμικό της εταιρείας αν και δεν έχει αποσυρθεί τελείως από τα καθήκοντα του. Ο Steve Dowling, ως εκπρόσωπος της Apple, δηλώνει στον John Paczkowski απο το All Things D:

«Ο Bob δεν θα ανήκει πλέον στο διοικητικό επιτελείο της Apple, αλλά θα παραμείνει να δουλεύει σε ειδικά projects της εταιρείας» δήλωσε ο εκπρόσωπος της Apple Steve Dowling χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες ή να σχολιάσει της αιτίες της συγκεκριμένης απόφασης. 

Μια παρόμοια δήλωση είχε δοθεί και στο Poornima Gupta απο το Reuters, ο οποίος το μοιράστηκε μαζί μας μέσω του λογαριασμού του στο Twitter. 

Ο Mansfield αρχικά είχε ανακοινωθεί πως βγαίνει στην σύνταξη τον Ιανουάριο του 2012, αλλά αργότερα επέστρεψε για χάρη του Tim Cook, προκειμένου να δουλέψουν μαζί επάνω σε μελλοντικά projects. Σύμφωνα με την ανακατάταξη στο διοικητικό επιτελείο ο Mansfield τοποθετήθηκε στην θέση του αντιπροέδρου της εταιρείας. Πολύ πρόσφατα ο Mansfield συνδέθηκε και με το θέμα που προέκυψε σχετικά με το iWatch.

Όσων αφορά τα σημερινά νέα βρίσκεται και πάλι στην ίδια θέση που ήταν και πριν την ανακατανομή των θέσεων. Τουλάχιστον για την ώρα. Μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει ο λόγος για τον οποίο αποχωρεί από την θέση του ή τι ακριβώς συνέβη.

Πηγή: appleworldhellas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pcnethood Designed by TotalDesign Copyright © 2015

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.