=

Τελευταία νέα

Η Apple βελτιώνει τη Siri

Η Apple βελτιώνει τη SiriΗ Apple φέρεται να έχει δημιουργήσει μια νέα ομάδα ειδικών ανάλυσης φωνής στη Βοστώνη, συμπεριλαμβανομένων των πρώην υπαλλήλων της Nuance, κάτι το οποίο σημαίνει πως η εταιρεία σκέφτεται σοβαρά την βελτίωση της φωνητικής υπηρεσίας της Siri.

Σύμφωνα με το Xcomomy, τα μέλη της νεοσύστατης ομάδας με έδρα την Βοστώνη κάποτε εργαζόταν στο VoiceSignal Technologies, μια εταιρεία λογισμικού για φωνητικές υπηρεσίες που είχε αγοραστεί για 293 εκατομμύρια δολάρια από τη Nuance το 2007.

Η ομάδα περιλαμβάνει ονόματα όπως οι Gunnar Evermann, Larry Gillick, και Don McAllastar, με την Apple να θέλει όπως όλα δείχνουν να δημιουργήσει τα κεντρικά της Siri σε νέο χώρο και περιοχή.

Ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί αν η Apple θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα βασιζόμενη σε μια νέα μηχανή για τη Siri που θα είναι δικό της προϊόν, ότι δηλαδή έκανε και η Google με το Google Now, ή θα συνεργαστεί η ομάδα της Βοστώνης με τη Nuance εκ νέου μιας και πλέον θα έχουν και οι δύο την ίδια έδρα για να βελτιώσουν την Siri.

Να τονίσουμε επίσης πως η Nuance έχει μια σειρά από πατέντες στο συγκεκριμένο χώρο κάτι το οποίο συνιστά το σενάριο συνεργασία πιο λογικό από την Apple να ξεκινάει από το σημείο μηδέν ξανά για τη Siri.

Πηγή: appleworldhellas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pcnethood Designed by TotalDesign Copyright © 2015

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.