=

Τελευταία νέα

Νέα σειρά τηλεοράσεων UHD 55 και σε 65 ιντσών

Νέα σειρά τηλεοράσεων UHD 55 και σε 65 ιντσώνΗ Samsung Electronics Hellas ανακοινώνει τη διάθεση της νέας σειράς τηλεοράσεων UHD (Ultra High Definition) TV F9000. 

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται σε συνέχεια της παρουσίασης της τηλεόρασης UHD S9 τον Ιούνιο του 2013. Οι νέες αυτές τηλεοράσεις ολοκληρώνουν τη γκάμα των UHD TV και τις επιλογές που προσφέρει η εταιρεία στους καταναλωτές της.
Η σειρά UHD TVs F9000 είναι διαθέσιμη σε 55 ίντσες και σε 65 ίντσες και διαθέτει τεχνολογία που επιτρέπει την αναβάθμιση της προκειμένου να είναι συμβατή με τα μελλοντικά πρότυπα UHD.

Η UHD TV F9000 έρχεται εξοπλισμένη με την τεχνολογία της Samsung «Quadmatic Picture Engine», η οποία προσφέρει υψηλής λεπτομέρειας εμπειρία θέασης, καθώς ενισχύει την ποιότητα εικόνας σε τέσσερα χαρακτηριστικά: ευκρίνεια, φωτεινότητα, αντίθεση και λεπτομέρεια.

Συγκεκριμένα, η τεχνολογία Quadmatic Picture Engine αναβαθμίζει τουλάχιστον τέσσερις φορές την ποιότητα ανάλυσης του περιεχομένου και προσφέρει ακόμα πιο ευκρινείς και φωτεινές εικόνες, καθώς και βαθύτερο μαύρο και ασυναγώνιστη αντίθεση χάρη στην τεχνολογία Precision Black. Η αναβάθμιση πραγματοποιείται τόσο σε περιεχόμενο standard ανάλυσης όσο και σε περιεχόμενα έως και 1080p. 


Η Samsung UHD TV F9000 ουσιαστικά αποτελεί επένδυση, εφόσον μπορεί να αναβαθμιστεί και να αποκτήσει πλήρη συμβατότητα με τα μελλοντικά πρότυπα των UHD τηλεοράσεων μέσω του Evolution Kit.

Ακολουθώντας την παράδοση της Samsung, η UHD TV F9000 διαθέτει μοναδικό και κομψό σχεδιασμό. Το λεπτό πλαίσιο και η μινιμαλιστική μεταλλική της βάση «βυθίζουν» τον θεατή σε μια ξεχωριστή εμπειρία θέασης. Επιπλέον, η Samsung UHD TV F9000 προσφέρει εντυπωσιακό ήχο, χάρη στο πανίσχυρο σύστημα ηχείων 2 δρόμων 70 Watt.

Η Samsung UHD TV F9000 έρχεται να δώσει μια νέα διάσταση στην οικιακή ψυχαγωγία. Όπως δηλώνει ο Γιώργος Τσαούσης, AV Director της Samsung Electronics Hellas: «Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να απογειώνουμε την οικιακή εμπειρία θέασης και ψυχαγωγίας. Η F9000 είναι μια σειρά τηλεοράσεων που ανατρέπει τα δεδομένα και συνιστά πραγματική επένδυση στην ψυχαγωγία. Όσοι, λοιπόν, προτιμούν τη διασκέδαση στο σπίτι, τώρα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα αγαπημένα τους προγράμματα και ταινίες όπως ποτέ πριν, σε εικόνα ανάλυσης Ultra High-Definition και σε διαστάσεις 55 και 65 ιντσών ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pcnethood Designed by TotalDesign Copyright © 2015

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.