=

Τελευταία νέα

Διαγράψτε άχρηστο λογισμικό από τον υπολογιστή σας με το PC Descrapifier




Έχετε γεμίσει τον υπολογιστή σας με άχρηστα δοκιμαστικά προγράμματα και θέλετε να το καθαρίσετε; Τότε το PC Decrapifier θα σας βοηθήσει να το κάνετε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και χωρίς κόπο.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την έκδοση 2.2.5. Πατήστε το κουμπίDownload και αποθηκεύστε το αρχείο. Το πρόγραμμα δεν χρειάζεται εγκατάσταση απλά πατάτε διπλό κλικ στο αρχείο και ανοίγει.

Στην πρώτη οθόνη μπορείτε να ελέγξετε για νέες εκδόσεις. Στη συνέχεια αποδέχεστε τους όρους και μετά σας βγαίνει ένα μήνυμα προειδοποίησης ώστε να ελέγξετε προσεκτικά τα προγράμματα που θα αφαιρέσει το PC Decrapifierμήπως και επιλέξει να αφαιρέσει το καλό λογισμικό.



Στην συνέχεια θα σας ζητηθεί να απαντήσετε αν είναι καινούργιο ή παλιό PC. Στην συνέχεια θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε ένα σημείο επαναφοράς. Καλό θα ήταν να δημιουργήσετε ένα.



Μόλις τελειώσει θα σας εμφανίσει μήνυμα, πατήστε Next και προχωρήστε στο επόμενο παράθυρο όπου θα σας εμφανίσει τα προγράμματα που θεωρεί ότι πρέπει να απεγκατασταθούν. Αφού τα δείτε πατάτε Next  και ολοκληρώνει την διαδικασία. Στην συνέχεια σας εμφανίζει μια λίστα με προγράμματα που ίσως θέλετε να απεγκαταστήσετε χειροκίνητα.


ΠατάτεNext  και θα σας βγει η παρακάτω οθόνη που θα σας ζητά να κάνετε όποιο σχόλιο θέλετε για feedback.Πατάτε Finish και τελειώσατε.



Όσοι θέλετε να μάθετε τι ακριβώς ψάχνει το PC Decrapifier και διαγράφει τότε δεν έχετε παρά να μπείτε στο παρακάτω link και να δείτε.


Έτσι απλά και γρήγορα τελειώνετε μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο και ψάξιμο για να βρείτε τα αρχεία των δοκιμαστικών εκδόσεων που έχετε κατεβάσει.
 

Pcnethood Designed by TotalDesign Copyright © 2015

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.